Cliënten aan het woord

Hieronder staan enkele ervaringen en recensies van cliënten:

"De coachingswandelingen met Roelien zijn ontzettend fijn.Ze stelt je op je gemak en bekijkt de situatie zonder te oordelen. Ze geeft je nieuwe inzichten zodat je de situatie vanuit een ander perspectief gaat bekijken. Ze neemt echt de tijd voor je en je kan haar altijd appen of mailen als je ergens mee zit. Verder hebben de opdrachten die ik via de mail kreeg tussen de coachingsgesprekken door ook enorm geholpen. Ik heb handvatten gekregen waar ik mee verder kan!".

"Ik kom er altijd helemaal zen vandaan, heerlijk rustig die praktijkkamer, fijne sfeer"

"De coachingswandelingen zijn echt heel fijn, het helpt enorm om de zaken eens vanuit een ander perspectief te bekijken en het wandelen maakt alles zoveel lichter. Het is een prachtige omgeving  waar we gewandeld hebben. Ik heb er echt veel aan gehad"

"Ik had altijd een heel ander beeld van pedicures en hun werk, maar bij Roelien is het gewoon een heerlijke verwen-ervaring. Ik word er altijd heel blij van!"

"Roelien is erg aardig en doet haar werk supergoed. Ik kom er heel graag en wat is het leuk om al die reacties hier te lezen... groet Aniek

"Fijn, een behandeling bij Roelien. Ik voelde me erg in de watten gelegd" (Marieke)

"Gisteren mijn laatste coachingsgesprek gehad. Het heeft me zo goed gedaan om deze gesprekken te combineren met voetreflexmassage. Ik kan er echt weer tegen, dankjewel Roelien" (anoniem)

"Het is gewoon een fijne praktijk; heerlijk rustig sfeertje, vakkundigheid en goede uitstraling, echt een aanrader" (anoniem)

"Beste Roelien, was ik maar eerder bij je gekomen. Het is me zo meegevallen en het is al zoveel mooier geworden. Dank voor je deskundige en hartelijke zorg!" (Tessa)

"Het is een fijne praktijkkamer, stil en comfortabel. En Roelien stelt me snel op mijn gemak. Het is echt een fijn uurtje voor mezelf" (anoniem)

"Roelien heeft veel vakkennis en ervaring en behandelt met zorg en aandacht, heel fijn" (anoniem)

"Ik had twee vooroordelen voordat ik naar de pedicure ging, dat het alleen voor oude mensen was en dat er veel gekletst wordt, net als bij de kapper. Beide bleken niet waar. Roelien heeft veel jonge mensen (ook kinderen) in de praktijk en het is er heerlijk stil en rustig. Roelien laat je helemaal jezelf zijn en tot rust komen. De behandeling is me goed bevallen en deed helemaal geen pijn. (Mark, Bennekom)

"Ik ben blij dat ik gekomen ben en ik kom graag terug als dat nodig is" (Cecile, Bennekom)

 "Wat is Roelien een hartelijke vrouw!. Tijdens de voetreflexmassages kom ik helemaal tot rust. Totale ontspanning terwijl er voor mijn fysieke en geestelijke gezondheid wordt gezorgd. Ik heb chronische nekklachten met hierbij migraine. De massages zijn naar mijn inzien een goede aanvulling op de behandelingen bij de therapeut. Tijdens de massages die gericht zijn op de drukpunten die worden behandeld bij nek- en migraineklachten, wordt er verder gekeken dan alleen deze klachten. Wanneer er iets opvalt, wordt ook hier aandacht aan besteed. Fijn! Voetreflexmassages... weldadig en ontspannend" (anoniem, Bennekom).

"Dankjewel Roelien, ik kom graag bij je. Had ik veel eerder moeten doen" (anoniem, Bennekom).


"Roelien werkt met moderne apparatuur en pakt voor elke klant een nieuwe set instrumenten. Hygiene staat voorop. Behandelingen doen geen pijn, sterker nog, ik heb het gevoel dat ik in de watten word gelegd. Ik vind het erg prettig om naar Roelien te gaan, ondanks dat ik moeilijke voeten heb met veel pijnklachten gaat het steeds beter" (anoniem, Wageningen-Hoog).

"Ik heb jarenlang rondgelopen met voetschimmel. Wat ik ook probeerde, niks hielp, hoe duur het ook was. Roelien heeft mijn voeten weer mooi gemaakt. Ik durf weer naar het zwembad en open schoenen te dragen. Het kan dus wel!" (anoniem, Renkum).

"Door terugkerend hielspoor had ik veel problemen aan mijn rechtervoet en -enkel. Ik ben in hele goede handen bij Roelien. Mijn voeten zijn me heilig" (Anne, lange-afstandsloper).

"Begin januari ben ik begonnen met voetreflextherapie bij Roelien. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en merk dat ik steeds beter in mijn vel ga zitten. Mijn vermoeidheidsklachten verdwijnen naar de achtergrond en maken plaats voor positieve energie. Roelien weet letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek te leggen en geeft goede adviezen. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn  'valkuilen' (Marion, Oosterbeek)".

"De huisarts heeft me doorverwezen naar Roelien vanwege steeds terugkerende problemen met mijn (ingroeiende) nagels, waar ik al jaren last van heb. Ik ben een fanatieke voetballer.  Roelien is zelf een gedreven hardloper en weet veel van sportblessures. Ze heeft de ingroeiende nagels vrijgelegd en goede tips gegeven om nieuwe ingroei te voorkomen. Ik ben er heel blij mee!. Daarnaast is Roelien gewoon een supervriendelijk mens bij wie je je meteen op je gemak voelt. Dat was voor mij in ieder geval heel belangrijk! (Ronald, Bennekom)".

"Roelien is een enthousiaste, vakbekwame pedicure en voetreflexologe. Je merkt tijdens haar behandelingen dat ze veel ervaring heeft en zich goed kan inleven. Voor de pedicurebehandelingen gebruikt ze de nieuwste apparatuur waardoor ze super snel en secuur mijn voeten weer tiptop in orde brengt. Haar VIP-pedicurebehandeling heb ik nog niet geprobeerd, misschien een volgende keer. Tijdens haar voetreflexbehandeling weet ze iedere keer mijn 'knelpunten' goed te benoemen en te behandelen. Ik kom bij haar helemaal tot rust en ga ontspannen weer naar huis. Ik ga met veel plezier naar Roelien en kan haar van harte aanbevelen" (Conny, Bennekom)

"Bij Roelien voel ik mij vertrouwd, het gevoel dat ik niets hoef uit te leggen. De voetreflexbehandelingen doen mij erg goed, heerlijk in combinatie met de rust die zij uitstraalt! Ze heeft aan mij een vaste klant! Ook kom ik graag voor pedicurebehandelingen waar ik net zo tevreden over ben" (Annuska, Bennekom)

"Weer een zeer prettige pedicurebehandeling bij Roelien gehad. Zeer professioneel en bovendien ook altijd erg gezellig. Roelien werkt rustig en efficiënt en je merkt aan alles dat zij veel kennis van zaken heeft" (Nancy, Bennekom)

"Roelien, door jouw voetreflexbehandelingen ben ik anders naar mijzelf gaan kijken. Met name naar mijn energieniveau. Jij hebt mij in laten zien waar ik nu daadwerkelijk energie van krijg en wat mij juist energie kost.

Jouw oprechte aandacht en integere manier spreekt mij erg aan.
Graag blijf ik in contact, ook al is het tegenwoordig minder frequent; iedere keer is het weer een kado!
Dank je wel! " (anoniem, Heelsum)


"Ik kom al heel lang bij Roelien. Af en toe neem ik de uitgebreide VIP-benandeling, als extra verwennerijtje voor mijzelf. Dat is het ook echt. Een bruisend voetenbad, een scrub met dodezeezout en daarna een pakking met groene algen klei (geloof ik). Deze behandeling gaat niet alleen op de voeten maar ook op de onderbenen. Zo heerlijk. En dan de gewone pedicurebehandeling met een uitgebreide olie-massage na. Dan kan ik er weer tegen!" (anoniem, Arnhem)

"Waarin Roelien zich als pedicure onderscheidt? Kwaliteit, professionaliteit, stiptheid en haar toegankelijke karakter. Ze zorgt echt voor haar klant! En als je een acuut probleem hebt, propt ze je er altijd tussen!" (anoniem, Bennekom)
 

"Via mijn schoonzus ben ik bij Roelien terecht gekomen. Heerlijk vond ik de voetreflextherapie. Roelien werkt met je lichaam, laat bv spanning loskomen, zonder dat je het merkt, terwijl het voelt als een heerlijk relaxende massage.
Het levert elke keer weer wat op, hoe klein ook" (anoniem, Ede)

"Ik had al drie jaar last van een pijnlijke drukplek onder mijn linkervoet. Huisarts vermoedde een wrat en heeft het vier keer aangestipt met van dat spul waardoor het 'bevriest'. Dat hielp niet, het leek wel of het erger werd. Vier weken geleden heeft Roelien de likdoorn (want dat was haar diagnose) zorgvuldig verwijderd en daarna de plek drukvrij gelegd. Na twee controles en kleine nabehandelingen ben ik nu volledig klachtenvrij. Ik kan weer pijnvrij op de voet staan" (anoniem, Heelsum)


" Voetreflex bij Roelien is een heerlijk ontspannen uurtje voor mijzelf. In het begin kwam ik vanwege stressproblemen en steeds terugkerende slaapproblemen. Nu heb ik eigenlijk geen klachten meer en zie ik de massage als een apk voor mijn gezondheid. Ik ben steeds meer in balans en eigenlijk nooit ziek" (Mariëlle, Bennekom)

"Roelien behandelt sinds een half jaar mijn verdikte nagels. Ik schaamde me er heel erg voor voor. Ze heeft meteen gezegd dat dat echt niet hoeft. En dat het ook in de meeste gevallen op te lossen is. Ze maakt de nagels elke zes weken dun en glad (dat doet gelukkig geen pijn) en thuis moet ik er dan dagelijks een antischimmelmiddel op doen. Ik zie dat ze gezond weer aangroeien, daar ben ik heel blij mee!" (Marjo, Ede).


"Ik had veel last van mijn menstruatie, al een week van tevoren begon de hoofdpijn en neerslachtigheid op te komen. Tijdens de menstruatie zelf voelde ik me vaak machteloos en uitgeput. Roelien heeft me heel goed geholpen met voetreflex. Door enorme schommelingen in mijn hormoonspiegel was ik niet te genieten. Daar heeft ze met voetreflex aan gewerkt. Ik ben niet pijnvrij, maar het ergste is eraf en belangrijker nog, de emotionele uitbarstingen behoren tot het verleden. En dat is me heel veel waard" (Marijke, Wageningen).


"Ik kreeg van mijn zus een cadeaubon van Aterra voor mijn verjaardag en heb een VIP-behandeling gehad. Wat een heerlijke verwennerij!"
"Met twee kleine kinderen thuis en de combinatie werk-gezin blijft er weinig tijd over om ècht te ontspannen. Ik ben daarom heel blij met de maandelijkse voetbehandeling bij Roelien, mijn voeten zien er weer gezond uit en ik voel me sterk en ontspannen" (anoniem, Arnhem)


"Ïk heb al diverse voet-reflex-massages gehad bij Aterra. Heerlijk ontspannend in een fijne en relaxte sfeer. Een echte aanrader" (Monique Kootstra-Luimes, Ede).

"Het maken van een tijdschrift is leuk werk, maar levert ook de nodige stress. Vaak zit je tijdens de productie toch te lang achter de computer en er moet veel gebeuren in korte tijd. Even ontspannen middels voetreflextherapie is dan heel welkom. Het fijne van Roelien is dat je je meteen op je gemak voelt. Normaal moet ik altijd even wennen als iemand anders aan m'n voeten zit, maar bij Roelien ben ik meteen ontspannen. Echt een aanbeveling! " (Marissa Blijham, Bennekom)


"Voetreflex heeft mij enorm veel sterker gemaakt. Door de diepe ontspannende werking ben ik veel meer in contact met mijzelf gekomen. De tijd die Roelien voor me nam, ook buiten de behandelingen om, zoals via de mail, vond ik heel waardevol en ongekend. Roelien is iemand met veel vakkennis en met met liefde voor haar vak". (Margreet Weeren, Arnhem).


“Een compleet ontspannende ervaring!” (Donovan van Heuven, Bennekom)


"Ik ben kapster en sta bijna de hele dag. Dat ik daardoor voetklachten kreeg, is wel logisch.  Goede voetzorg (en adviezen) door Roelien heeft heel veel verbetering gebracht" (Anja, Ede)"De voetreflexmassage is voor mij effectieve tijdsbesteding na een drukke werkdag. Zonder er loom van te worden, kan ik me toch volledig ontspannen om de volgende dag weer vol energie aan het werk te gaan. Ik vind het fijn om te horen hoe het lichamelijk en geestelijk met mij gesteld is. Vaak is het een bevestiging van wat ik zelf al vermoedde. Het helpt me om beter naar mijzelf en mijn lichaam te luisteren. Voor mij is het dus een heerlijke combinatie van ontspanning en inspanning. Ontspanning wat betreft de massage en inspanning wat betreft het meer in contact komen met mijn lichaam en alles wat ik emotioneel en mentaal ervaar", (Maaike Kraaikamp Bennekom)

"Mijn dochter van 9 was altijd erg onrustig, thuis maar ook op school. Veel moeite met concentreren en stil zitten. Het werd voor haarzelf steeds meer een probleem waar ze erg verdrietig van werd, ook omdat vriendinnetjes haar begonnen te mijden.  Door voetreflex zit ze nu veel lekkerder in haar vel, is ze rustiger geworden en maakt ze makkelijker contact met vriendinnetjes. Roelien is heel goed en geduldig met kinderen, vind ik. Eva gaat nu nog 1 x per kwartaal naar Roelien en daar heeft ze altijd veel zin in". (Joyce, moeder van Eva (9), Wageningen).


"Als hardloper voel ik me erg prettig bij de voetbehandelingen van Roelien. Ze behandelt mijn eelt en blaren op een comfortabele en pijnloze manier. De massage daarna is heerlijk ontspannend. Ze heeft veel kennis en geeft goede adviezen over blessurepreventie en blaarbehandeling" (Steven, Bennekom)

"Roelien is een gastvrij en vriendelijk mens. Altijd een mooi muziekje en een heerlijke cappucino tijdens de voetbehandeling. Echt lekker ontspannend" (Eric, Wageningen)

"Roelien is gewoon een goede pedicure, de sfeer in de praktijk vind ik erg prettig. Ik kom er graag" (anoniem, Bennekom)

"Roelien heeft een drukke praktijk, maar probeert je er altijd tussen te zetten als er haast bij is. Ze is superklantvriendelijk en werkt netjes en professioneel" (anoniem, Bennekom). 

"Na een aantal voetreflexmassages heb ik ook twee coachingsgesprekken met Roelien gehad, Dit gebeurt tijdens wandelingen in de natuur. Heel inspirerend en leerzaam. Waardevolle uurtjes waar ik echt met een heel goed gevoel op terug kijk" (Lianne)Wil je zelf ook een recensie geven? Bespreek het dan even bij je volgende afspraak of stuur me een app (06 17371535) of mail (aterravoetverzorging@gmail.com). Je reactie (anoniem mag ook) stel ik zeer op prijs! Verbeterpunten en andere suggesties ook natuurlijk.