Over mij

foto: augustus 2017
Mijn naam is Roelien Westerbeek. Na het gymnasium in Coevorden en de HEAO in Enschede heb ik tien jaar in de financiële informatievoorziening gewerkt bij de overheid en in het bedrijfsleven.
Tijdens het herstel van twee rugoperaties kwam ik in aanraking met voetreflextherapie en besloot ik het roer om te gooien. In het jaar 2000 heb ik de studie voetreflexologie afgerond en ben ik een praktijk begonnen in Amersfoort. Daar heb ik in 2005 de volledige pedicure-opleiding aan toegevoegd (afgerond bij IMKO in Amersfoort en Arnhem).
In mijn praktijk in Bennekom combineer ik beide beroepen. Mijn praktijk is aangesloten bij de branche-organisatie Provoet, vakkundigheid en professionaliteit zijn gewaarborgd. Ik werk fulltime, neem mijn vak serieus en heb elke dag heel veel plezier in mijn werk!

Ook werk ik op kleine schaal als wandelcoach. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd life-coach en heb ik veel ervaring opgedaan met coaching op het gebied van levensvragen. Thema's zijn bijvoorbeeld: omgaan met ziekte en verdriet, combinatie werk-gezin, relatie met partner, familie en vrienden, omgaan met grenzen, onzekerheid en faalangst, zingevingsvragen en conflicthantering.
Methode die ik gebruik is wandelcoaching. Het Bennekomse Bos is mijn werkgebied.
Meer info over dit onderwerp kunt u me gerust vragen als u in de praktijk bent. Ook kunt u me natuurlijk bellen of appen (06 17371535).


Sinds 2000 weten veel mensen: jong en oud, mannen en vrouwen de weg naar mijn voetverzorgingspraktijk te vinden.
Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan hoog in mijn vaandel.Volgens recensies van mijn klanten zijn dit bij uitstek kwaliteiten van Aterra praktijk voor voetverzorging in Bennekom!

Voor wie het leuk vindt nog wat persoonlijks te weten: ik ben geboren in 1967 in Gramsbergen: een Pieterpaddorp aan de Overijsselse Vecht. Ben getrouwd, moeder van een zoon (20 jr) en twee dochters (18 en 21 jaar), ben gek op lezen, yoga (yin, hatha en dru), lange natuurwandelingen en vooral op: hardlopen! 
Trainingsgebieden voor het hardlopen: De Kraats, Renkumse Beekdal, Quadenoord, Ginkelse Heide, uiterwaarden Rijn (Blauwe Kamer) en het Bennekomse Bos.

Ik heb veel ervaring met de verzorging van 'sportvoeten'.In mijn praktijk komen veel (lange afstand)wandelaars, bergwandelaars, voetballers, tennissers en hardlopers. Maar of u nu komt voor voetreflex, een gewone of een VIP-verwenbehandeling, voor iedereen geldt: voorkom en behandel blessures en zorg voor ontspannen voeten: laat uw voeten goed verzorgen door Aterra praktijk voor voetverzorging in Bennekom!