Over mij

Mijn naam is Roelien Westerbeek-Nieboer. Geboren in Gramsbergen, Overijssel in 1967.
Na het gymnasium in Coevorden en de HEAO in Enschede heb ik tien jaar in de financiële informatievoorziening gewerkt bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Tijdens het herstel van twee rugoperaties kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde en voetreflextherapie en besloot ik het roer om te gooien. In het jaar 2000 heb ik de studie voetreflexologie afgerond en ben ik een voetreflexpraktijk begonnen in Amersfoort. Daar heb ik in 2005 de volledige pedicure-opleiding aan toegevoegd (afgerond bij IMKO in Amersfoort en Arnhem) en ben ik verhuisd naar Bennekom.

In de jaren daarna ben ik me verder gaan verdiepen in psycho-en gedragstherapie, oosterse gezondheidsleer, natuurlijke voeding en coaching. Dat laatste: -coaching-heb ik in 2008 toegevoegd aan mijn dienstenaanbod. 

Mijn persoonlijke interesses liggen bij hardlopen, lange afstandswandelingen, yoga, meditatie, filosofie, gezonde voeding en natuur.

Sinds 2000 weten veel mensen: jong en oud, mannen en vrouwen de weg naar mijn praktijk te vinden.
Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan hoog in mijn vaandel.Volgens recensies van mijn klanten zijn dit bij uitstek kwaliteiten van Aterra Bennekom!