Over mij

Mijn naam is Roelien Westerbeek-Nieboer. Geboren in Gramsbergen, Overijssel in 1967.
Na het gymnasium in Coevorden en de HEAO in Enschede heb ik tien jaar in de financiële informatievoorziening gewerkt bij de overheid en in het bedrijfsleven.
Tijdens het herstel van twee rugoperaties kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde en voetreflextherapie en besloot ik het roer om te gooien. In het jaar 2000 heb ik de studie voetreflexologie afgerond en ben ik een voetreflexpraktijk begonnen in Amersfoort. Daar heb ik in 2005 de volledige pedicure-opleiding aan toegevoegd (afgerond bij IMKO in Amersfoort en Arnhem) en ben ik verhuisd naar Bennekom.

In de jaren daarna ben ik me verder gaan verdiepen in psycho-en gedragstherapie, oosterse gezondheidsleer, natuurlijke voeding en coaching. Dat laatste: -lifecoaching-heb ik in 2008 in de vorm van wandelcoaching toegevoegd aan mijn dienstenaanbod. In mijn praktijk in Bennekom combineer ik het pedicurewerk met voetreflextherapie en wandelcoaching in de natuur rondom Bennekom. Ik werk fulltime, neem mijn vak serieus en heb er elke dag heel veel plezier in!

Mijn persoonlijke interesses liggen bij hardlopen, yoga, meditatie, muziek, gezonde voeding en natuur.
Sinds de zomer van 2018 mag ik het wandelen van lange afstanden aan mijn rijtje van persoonlijke interesses toevoegen.
In deze zomer heb ik namelijk een geweldig mooi deel van de camino de Santiago de Compostela gelopen. Dat heeft het vlammetje dat al heel lang in mij smeulde, flink aangewakkerd. Deze pelgrimage wil ik heel graag een keer in zijn geheel lopen. Om te oefenen met het dagen achtereen veel kilometers lopen, in mijn eentje en in weer en wind, ga ik vanaf 2019 enkele LAW's en GR's lopen, te beginnen met het Pieterpad in januari (492 km). Dat ik mijn praktijk Aterra heb genoemd, geeft aan waar ik voor sta: het betekent "op de aarde", down to earth, goed geaard zijn en met respect leven voor alles wat de aarde ons biedt.

Sinds 2000 weten veel mensen: jong en oud, mannen en vrouwen de weg naar mijn praktijk te vinden.
Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan hoog in mijn vaandel.Volgens recensies van mijn klanten zijn dit bij uitstek kwaliteiten van Aterra Bennekom!