Over mij

foto: augustus 2017
Mijn naam is Roelien Westerbeek, ik heb in 2000 mijn studie voetreflexologie afgerond en daarna in 2005 de volledige pedicure-opleiding (bij IMKO in Amersfoort en Arnhem).
In mijn praktijk in Bennekom combineer ik beide beroepen. Mijn praktijk is aangesloten bij de branche-organisatie Provoet, vakkundigheid en professionaliteit zijn gewaarborgd. Ik werk fulltime en heb -ook dankzij mijn trouwe en leuke klantenkring- elke dag heel veel plezier in mijn werk!

Voor alle denkbare voetproblemen zoals eelt, kalk- of schimmelnagels, ingroeiende nagels, kloven, likdoorns en wratten kun je bij mij terecht.
Ook ben je van harte welkom als je geen probleemvoeten hebt, maar blessurepreventie en goede voetverzorging belangrijk vindt.
Naast reguliere pedicurebehandelingen bied ik VIP-pedicurebehandelingen (spa-welness) en voetreflexmassages (ontspanning, stressverlaging, vermindering van emotionele en fysieke klachten).
Tenslotte werk ik op kleine schaal als wandelcoach (zie pagina over voetreflex).
Sinds 2005 weten veel mensen: jong en oud, mannen en vrouwen de weg naar mijn praktijk te vinden.

Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan hoog in mijn vaandel.Volgens recensies van mijn klanten zijn dit bij uitstek kwaliteiten van Aterra, praktijk voor voetverzorging in Bennekom!


Voor wie het leuk vindt nog wat persoonlijks te weten: ik ben geboren in 1967 in Gramsbergen: een Pieterpaddorp aan de Overijsselse Vecht. Ben getrouwd, moeder van een zoon (19 jr) en twee dochters (17 en 21 jaar), ben gek op lezen, toerfietsen (Koga Miyata), yoga (yin, hatha en dru) en vooral: hardlopen (asfalt en trail)! Trainingsgebieden: De Kraats, Renkumse Beekdal, Quadenoord, Ginkelse Heide, uiterwaarden Rijn (Blauwe Kamer) en het Bennekomse Bos.

foto: halve marathon Amersfoort juni 2017
Voor de wandelaars en sporters onder ons: ik heb veel ervaring met de verzorging van 'sportvoeten'.Voor iedereen: voorkom en behandel blessures en ander voetenleed: laat je voeten goed verzorgen door Aterra praktijk voor voetverzorging in Bennekom!

.