Contactgegegevens

Aterra praktijk voor voetverzorging (pedicure en voetreflex) is gevestigd aan de Heelsumseweg 34 in Bennekom (op de eerste verdieping).

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen naar 06 17371535. Omdat ik tijdens behandelingen de telefoon niet kan aannemen, graag de voicemail inspreken (of een appje sturen).
Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

In de praktijk kunnen diverse voetverzorgingsproducten (crèmes, antidrukmateriaal, mycosemiddelen) en cadeaubonnen worden gekocht.
Contante betaling of pinnen is mogelijk (alle betaalpassen en creditcards zijn welkom).

De praktijk is geopend op:
  • Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. 
  • Behandelingen gaan altijd op afspraak (via mail, telefoon of app).
  • Voor het bestellen/kopen van voetverzorgingsprodukten/cadeaubonnen buiten behandelafspraken om, graag even bellen van te voren, dan zorg ik dat het klaar ligt.
 Als u met de auto komt, kunt u deze het best parkeren op de Diedenweg in Bennekom, dit is een doodlopend straatje naast het huis/de praktijk. Komend vanaf de rotonde in het dorp slaat u, ter hoogte van Heelsumseweg 12, rechtsaf de Alexanderweg in. daarna neemt u de eerste straat links (Midden-Eng), deze rijdt u uit tot het einde, dan slaat u links af (Diedenweg). U loopt vervolgens linksaf de Heelsumseweg op, u ziet huisnummer 36 en vervolgens 34 aan uw linkerhand. U heeft de bestemming bereikt en kunt aanbellen bij de voordeur met het Provoetbord.

Routebeschrijving voor parkeren auto: klik hier

Parkeren kan sinds januari 2018 ook heel gemakkelijk aan het einde van de Heerdlaan, uitkomend op de Heelsumseweg. Daar zijn meerdere ruime parkeervakken. U hoeft dan alleen nog lopend over te steken naar de praktijk.
Fiets kan uiteraard naast het huis/de praktijk gestald worden. Er staat een fietsenstalling aan de zijkant van het huis.

Contactgegevens: Aterra, praktijk voor voetverzorging, pedicure en voetreflex.
Roelien Westerbeek, Heelsumseweg 34, 6721 GT Bennekom.
mail: aterravoetverzorging@gmail.com
site:www.aterra.nl
mobiel: 06 17371535.
Kamer van Koophandel: 32105730, Bank: NL83INGB0006901628
BTW NL 127905698B01, Provoetlidnummer: 315054
AGB-code praktijk: 96(0)56226, AGB-code zorgverlener: 96006072
Linkedinprofiel: klik hier

Aterra werkt volgens de HAM- en ARBO-code van HBA en volgens de algemene Leveringsvoorwaarden van de Uiterlijke Verzorgingsbranche, AV CZ/90 welke gedeponeerd zijn bij de Sociaal Economische Raad en per 1 januari 2010 van kracht zijn geworden, zoals verplicht gesteld door Provoet. Deze voorwaarden zijn in te zien in de praktijk.
Ook is Aterra beroepsaansprakelijk verzekerd bij Provoet.