Contactgegegevens

Aterra is gevestigd aan de Heelsumseweg 34 in Bennekom (op de eerste verdieping). De ingang van de praktijk is aan de voorkant van het huis (deur met het Provoetbord).

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen naar 06 17371535. Omdat ik tijdens behandelingen de telefoon niet kan aannemen, graag de voicemail inspreken (of een app sturen).
Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

In de praktijk kunnen diverse voetverzorgingsproducten (crèmes, antidrukmateriaal, mycosemiddelen) en cadeaubonnen worden gekocht.
Betaling kan contant, contactloos, via pinnen, of via QR-code-scan.

De praktijk is geopend op:
  • Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. 
  • Behandelingen gaan altijd op afspraak (via mail, telefoon of app).
  • Voor het bestellen/kopen van voetverzorgingsprodukten/cadeaubonnen, graag even bellen van te voren, dan zorg ik dat het klaar ligt.
 Als u met de auto komt, kunt u deze het best parkeren op de Diedenweg in Bennekom, dit is een doodlopend straatje naast het huis/de praktijk. Komend vanaf de rotonde in het dorp slaat u, ter hoogte van Heelsumseweg 12, rechtsaf de Alexanderweg in. Daarna neemt u de eerste straat links (Midden-Eng), deze rijdt u uit tot het einde, dan slaat u links af (Diedenweg) en parkeert daar. U loopt vervolgens linksaf de Heelsumseweg op, u ziet huisnummer 36 en vervolgens 34 aan uw linkerhand. U heeft de bestemming bereikt en kunt aanbellen bij de voordeur met het Provoetbord.

Routebeschrijving voor parkeren auto op Diedenweg: klik hier

Fiets kan naast huis gestald worden
Parkeren kan ook heel gemakkelijk aan het einde van de Heerdlaan, uitkomend op de Heelsumseweg. Daar zijn meerdere ruime parkeervakken. U hoeft dan alleen nog lopend over te steken naar de praktijk.
Fiets kan uiteraard naast het huis/de praktijk gestald worden. Er staat een fietsenstalling aan de zijkant van het huis.

Contactgegevens: Aterra, praktijk voor voetverzorging, voetreflex en wandelcoaching.
Roelien Westerbeek, Heelsumseweg 34, 6721 GT Bennekom.
mail: aterravoetverzorging@gmail.com
site:www.aterra.nl
mobiel: 06 17371535.
Kamer van Koophandel: 32105730, Bank: NL83INGB0006901628
BTW NL 127905698B01, Provoetlidnummer: 315054
AGB-code praktijk: 96(0)56226, AGB-code zorgverlener: 96006072
Linkedinprofiel: klik hier

Aterra werkt volgens de HAM-code (Hygiene, Arbo en Milieu) van het HBA (Hoofd Bedrijfsschap Ambachten) en volgens de algemene Leveringsvoorwaarden van de Uiterlijke Verzorgingsbranche, AV CZ/90 welke gedeponeerd zijn bij de Sociaal Economische Raad en per 1 januari 2010 van kracht zijn geworden en zoals verplicht gesteld door Provoet.
Ook werkt Aterra volgens de AGV (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zoals verplicht per 25 mei 2018. Uw gegevens zijn voor intern gebruik,  worden niet geautomatiseerd, niet gebruikt voor conmerciële doeleinden en niet gedeeld met derden.

Alle voorwaarden kunnen in de praktijk worden ingezien.
Aterra is beroepsaansprakelijk verzekerd.