Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een gezonde manier om stress van je af te laten glijden en om beter te ontspannen. Via massage van drukpunten onder je voeten worden knelpunten opgespoord en blokkades vrijgemaakt, waardoor de energie weer goed kan stromen. De massage kriebelt niet en doet geen pijn, maar is heel weldadig en ontspannend.

Voetreflex wordt ingezet bij bijvoorbeeld stress- en slaapproblemen, menstruatieklachten, darmklachten, overgangsklachten, rug- en nekklachten of een algemeen gevoel van disbalans en onzekerheid (`niet lekker in je vel zitten').
Voetreflex kan ook preventief worden ingezet om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven.
Verder kan voetreflex worden ingezet om spierpijn en gewrichtsklachten aan te pakken. Ideaal voor sporters.
Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagebank en kun je heerlijk wegdoezelen onder witte zachte fleecedekens. Praten hoeft niet. Intake vooraf en terugkoppeling achteraf  is standaard onderdeel van de behandeling, evenals tips of adviezen (indien nodig en gewenst).

De intake en terugkoppeling duren samen zo'n 15 tot 20 minuten. De voetreflexmassage duurt 60 minuten.
Tarief: € 60,=.

Wil je iemand anders verrassen met deze heerlijke verwenbehandeling?
Vraag naar de speciale kadobon!

Elke cadeaubon krijgt een persoonlijk tintje

Zo geef je echt iets bijzonders!


Let op:
Soms komen er tijdens of na de voetreflexbehandeling zaken naar boven, die om meer aandacht en tijd vragen en die soms ook verder reiken dan de vier muren van de behandelkamer.


Waar nodig en gewenst bied ik ruimte om hier dieper op in te gaan. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd life-coach en heb ik veel ervaring opgedaan met coaching op het gebied van levensvragen. Thema's zijn bijvoorbeeld: omgaan met ziekte en verdriet, combinatie werk-gezin, relatie met partner, familie en vrienden, omgaan met grenzen, onzekerheid en faalangst, zingevingsvragen en conflicthantering.
Methode die ik gebruik is wandelcoaching. Het Bennekomse Bos is mijn werkgebied.
Meer info over dit onderwerp kun je me gerust vragen als je in de praktijk bent. Ook kun je me natuurlijk bellen of appen (06 1737153).