Coaching/training

Soms loopt het leven anders dan gehoopt. Soms loopt het leven zelfs een beetje vast.
Soms stapelen de zorgen en stressvolle gedachten zich zo op dat er emotionele, mentale en fysieke klachtenpatronen ontstaan.
Dan is het fijn om eens met een onafhankelijke buitenstaander te praten, iemand die met een frisse blik en zonder vooroordelen kan meekijken en meedenken.
Sinds 2008 ben ik gediplomeerd coach.
De coachingsgesprekken vinden buiten plaats: in de bossen rondom Bennekom, de Ginkelse Hei, of het Renkumse Beekdal. In plaats van binnen zitten, trekken we de wandelschoenen aan en gaan we anderhalf uur wandelen en soms ook stilstaan. Net wat nodig is.
Op deze manier krijgen gedachten en gevoelens de vrije ruimte en is er volop gelegenheid voor rust, bezinning, evenwicht en voor de dingen die er voor jou echt toe doen.

Gespreksthema's kunnen zijn: ziekte en verdriet, eigen grenzen en evenwicht, onzekerheid, faalangst en stressgerelateerde pijnklachten.
Alles draait om het terugvinden van evenwicht: fysiek, mentaal en emotioneel.

De coachingswandelingen zijn altijd individueel (jij en ik: 1-op-1), zodat er alle ruimte is voor wat jou bezig houdt en zodat we snel tot de kern kunnen komen van dat wat jij nodig hebt. 
(op dit moment is er geen plaats voor duo's of groepen).

Wandelen in de natuur zorgt ervoor dat je letterlijk in beweging komt en dichter bij je natuurlijke 'zelf' komt. Het bevrijdt je van zorgen en gepieker en zorgt ervoor dat je 'lichter' en tegelijkertijd stevig geaard in het leven staat.

Mijn begeleiding is mindful en empatisch, maar ook kritisch, veilig en professioneel. Ik laat graag andere invalshoeken zien en geef alle ruimte voor mogelijkheden en opties. De werkopdrachten zijn vooral gericht op het verkrijgen van inzicht, bewustwording, keuzevrijheid en een positieve levenshouding.

Een coachingswandeling duurt anderhalf uur en kost 99 euro incl 21% btw.
Meestal zijn er drie tot zes wandelingen nodig om tot gewenste verandering te komen.
Coaching en voetreflex kunnen elkaar aanvullen.