Wandelcoaching

Soms loopt het leven anders dan gehoopt. Soms loopt het leven zelfs een beetje vast.
Soms stapelen de zorgen en stressvolle gedachten zich zo op dat er emotionele, mentale en fysieke klachtenpatronen ontstaan.
Dan is het fijn om eens met een onafhankelijke buitenstaander te praten, iemand die met een frisse blik en zonder vooroordelen kan meekijken en meedenken.
Sinds 2008 ben ik gediplomeerd lifecoach. Het coachen combineer ik met inspirerende natuurwandelingen op de Veluwe: wandelcoaching.

Gespreksthema's kunnen zijn: ziekte en verdriet, eigen grenzen en evenwicht, onzekerheid, faalangst en stressgerelateerde pijnklachten.
Alles draait om het terugvinden van evenwicht: fysiek, mentaal en emotioneel.

De natuurwandelingen zijn 1-op-1 en vinden plaats in het Bennekomse Bos, de Oostereng, het Renkumse Beekdal en de Ginkelse Hei.
Wandelen in de natuur zorgt ervoor dat je letterlijk in beweging komt en dichter bij je natuurlijke 'zelf' komt. Het bevrijdt je van zorgen en gepieker en zorgt ervoor dat je 'lichter' en tegelijkertijd stevig geaard in het leven staat. Mijn begeleiding is mindful en empatisch, maar ook kritisch en professioneel. Ik laat graag andere invalshoeken zien en geef alle ruimte voor mogelijkhedenals antwoord op belemmeringen. De werkopdrachten zullen vooral gericht zijn op het verkrijgen van inzicht, bewustwording, keuzevrijheid en een positieve levenshouding.
Een coachingswandeling duurt anderhalf uur en kost 99 euro.